Vine al nostre primer “Death cafè”

El proper dijous 8 de setembre a les set de la tarda tindrà lloc a l’Oficina d’Atenció a les Famílies que PFB Serveis Funeraris té al centre de Badalona (c/ Francesc Layret, 84). el nostre primer “Death cafè”.

Què és un “Death cafè?

Un “Death cafè” és un esdeveniment gratuït on s’ajunten diverses persones per parlar del final de la vida mentre prenen un te o un cafè.

Són xerrades educatives on tots comparteixen les seves idees, la informació que tenen, i en què es facilita la normalització d’un procés que forma part de la vida.

A totes les trobades hi ha un professional sanitari (metge, infermera o psicòloga) que modera el debat amb l’objectiu que totes les persones puguin expresar-se.

A qui va dirigit?

S’adreça a totes les persones, de totes les religions, que vulguin parlar i debatre sobre el moment final de la vida i sobre els altres dols que vivim al llarg de la nostra vida.

A qui no es recomana que vagi a un Death cafè”?

No es recomana que acudeixin aquelles persones que hagin perdut un ésser estimat recentment o que encara estiguin passant el dol per la pèrdua d’algú estimat.

A aquestes persones els recomanem que acudeixin als nostres grups gratuïts d’acompanyament al dol.

Com inscriure’t al nostre primer Death Cafè”?

Per inscriure’t al nostre primer “Death Cafè” has d’omplir aquest formulari. T’enviarem un email confirmant la teva plaça.

Comparteix:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en linkedin
Compartició en email

Altres notícies

Social Media

×