Tanatori
Premià de Mar

PFB Serveis Funeraris

Tanatori Premià de Mar

Les nostres instal·lacions

tanatorio premia de mar

Tanatori Premià de Mar

Els nostres serveis

Al Tanatori de Premià de Mar els nostres espais i serveis estan dissenyats per adaptar-se a les famílies de manera flexible i, sempre, atenent els seus desitjos i necessitats.

  • Servei integral del procés funerari
  • Servei d’incineració i inhumació
  • 2 sales de vetlla
  • Oratori multiconfessional
  • Homenatges personalitzats
  • Atenció al dol
  • Espai per al descans de les cendres
  • Servei de trasllat de difunts
  • Zona de vending per al refrigeri de les famílies
  • Floristeria

Posem a la vostra disposició les nostres instal·lacions, un equip humà i tots els serveis, per tal d’ajudar-vos en tots els aspectes que fan referència a aquests moments difícils. per a qualsevol de nosaltres.

PFB Serveis Funeraris, pot donar-vos assistència o assessorament en tot el procés que comporta la defunció d’un ésser estimat, des del trasllat o els tràmits administratius, fins a la cerimònia de comiat o l’enterrament.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per fer qualsevol consulta.

Sales de vetlla adaptades a les necessitats de les famílies

PFB Serveis Funeraris ha dissenyat els seus espais tenint en compte les necessitats dels familiars de les persones difuntes. 

Posem a la vostra disposició unes instal·lacions on poder donar l’últim adeu als éssers estimats i on compartir amb familiars i amistats els moments de dol. Espais que donen la privacitat necessària i que, al seu torn, ofereixen tot el confort als usuaris per poder atendre la família i amics.

Totes les sales de vetlla disposen de dues zones diferenciades: una de privada on rebre les visites, i un espai annex, destinat a la persona difunta.

L’horari de visita de les sales de vetlla és de 8.30 a 21.30 hores, ininterrompudament.

Aquest horari pot variar o adaptar-se en funció de les necessiats dels usuaris.

Cerimònies personalitzades

Música, poemes, lectures, silenci… 

Donar l’adeu a un ésser estimat és una necessitat. Per això, tenir un moment i un lloc per al record, i poder compartir amb familiars i amistats l’experiència d’haver viscut al seu costat esdevé un element molt important.

L’homenatge pòstum, sigui una cerimònia laica o sigui religiosa, és una celebració perquè les famílies tinguin l’oportunitat de retre aquest darrer comiat de manera personalitzada i adaptada a les seves preferències.

Els actes se celebren a la sala multiconfessional, on la família i les amistats tenen la possibilitat de llegir missatges, recitar poemes i intercalar les peces musicals que més els agradin. La sala està equipada amb una pantalla de projecció on es poden visualitzar fotografies i vídeos de record.

Les cerimònies poden ser conduïdes per un professional especialitzat en aquests actes i, en cas que sigui religiosa, oferim la possibilitat de gestionar la presència d’un sacerdot.

© PFB Serveis Funeraris – 2023 – Camí del Tanatori, s/n – 08916 Badalona

×