Tanatori Litoral

Sant Adrià de Besós

PFB Serveis Funeraris

Des de qualsevol lloc,
en qualsevol moment.

Tanatori Litoral - Sant Adrià de Besós

Les nostres instal·lacions

Tanatori Litoral - Sant Adrià de Besós

Tanatori Litoral - Sant Adrià de Besós

Els nostres serveis

Al Tanatori del Litoral de Sant Adrià de Besós, tots els nostres espais i serveis estan dissenyats per adaptar-se a les famílies de manera flexible i, sempre, atenent els seus desitjos i necessitats.

 • Servei integral del procés funerari
 • Servei d’incineració al mateix tanatori
 • 5 sales de vetlla amb espais interior i exterior privats
 • Oratori multiconfessional
 • Homenatges personalitzats
 • Atenció al dol
 • Espai per al descans de les cendres al mateix recinte
 • Aparcament gratuït
 • Floristeria
 • Servei de trasllat de difunts
 • Zona de vending per al refrigeri de les famílies
 • Àmplies zones interiors i exteriors enjardinats

Posem a la vostra disposició les nostres instal·lacions, un equip humà i tots els serveis, per tal d’ajudar-vos en tots els aspectes que fan referència a aquests moments difícils. per a qualsevol de nosaltres.

Tanatori del Litoral, pot donar-vos assistència o assessorament en tot el procés que comporta la defunció d’un ésser estimat, des del trasllat o els tràmits administratius, fins a la cerimònia de comiat o l’enterrament.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per fer qualsevol consulta.

Sales de vetlla amb espais privats

Les cinc sales de vetlla del tanatori del Litoral disposen de tots els serveis en un gran espai interior privat per a l’ús de les famílies, amb llum natural i accés directe des de l’exterior. A més, cada sala compta amb accés directe des de l’exterior i amb una zona enjardinada i exclusiva per als usuaris, amb vistes al riu Besòs.

L’equipament té flexibilitat horària i permet l’accés a les sales les 24 hores del dia. A més, permet l’opció d’unir dues sales de vetlla per poder disposar de més espai si la família ho desitja.

Cerimònies personalitzades

El tanatori del Litoral acull un gran oratori multiconfessional, perfectament condicionat per poder retre l’últim adeu a l’ésser estimat. Compta amb la tecnologia necessària per poder personalitzar al màxim el moment de la cerimònia: sistema d’emissió i gravació en streaming, equip per a la projecció d’imatges o vídeos o música en directe, entre altres serveis, per tal que el comiat s’ajusti al que la família desitja.

El tanatori disposa d’un equip d’assessors per ajudar les famílies en l’organització del servei funerari. En el cas d’optar per una cerimònia catòlica, el centre ofereix també la possibilitat de gestionar la presència d’un sacerdot.

Espais dissenyats per al
descans de les cendres

Disposem d’un servei compelt d’incineració, que inclou l’assessorament de personal especialitzat i un ampli catàleg de productes per al destí de les cendres.
L’equipament del Tanatori del Litoral, acull també columbaris i un espai comunitari on poder espargir les cendres de l’ésser estimat. També existeix l’opció de custòdia de cendres durant el període de temps que la família necessiti.

© PFB Serveis Funeraris – 2023 – Camí del Tanatori, s/n – 08916 Badalona

×