Tanatori de Badalona

Grup PFB Serveis Funeraris

Des de qualsevol lloc,
en qualsevol moment.

Tanatori de Badalona

Les nostres instal·lacions

Tanatori de Badalona

Els nostres serveis

Tots els nostres espais i serveis estan dissenyats per adaptar-se a les famílies de manera flexible i, sempre, atenent els seus desitjos i necessitats.

 • Servei integral del procés funerari
 • Servei d’incineració al mateix edifici
 • 10 sales de vetlla
 • Oratori multiconfessional
 • Homenatges personalitzats
 • Atenció al dol
 • Espai per al descans de les cendres
 • Servei de trasllat de difunts
 • Aparcament gratuït
 • Restaurant-cafeteria
 • Floristeria
 • Àmplies zones interiors i exteriors
 • Serveis de manteniment i inhumació dels dos cementiris municipals de Badalona

Posem a la vostra disposició les nostres instal·lacions, un equip humà i tots els serveis, per tal d’ajudar-vos en tots els aspectes que fan referència a aquests moments difícils. per a qualsevol de nosaltres.

PFB Serveis Funeraris, pot donar-vos assistència o assessorament en tot el procés que comporta la defunció d’un ésser estimat, des del trasllat o els tràmits administratius, fins a la cerimònia de comiat o l’enterrament.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per fer qualsevol consulta.

Tanatori de Badalona Exterior

Sales de vetlla adaptades a les necessitats de les famílies

El Tanatori de Badalona, ha dissenyat els seus espais tenint en compte les necessitats dels familiars de les persones difuntes. 

Posem a la vostra disposició unes instal·lacions on poder donar l’últim adeu als éssers estimats i on compartir amb familiars i amistats els moments de dol. Espais que donen la privacitat necessària i que, al seu torn, ofereixen tot el confort als usuaris per poder atendre la família i amics.

Totes les sales de vetlla disposen de dues zones diferenciades: una de privada on rebre les visites, i un espai annex, destinat a la persona difunta.

L’horari de visita de les sales de vetlla és de 8.30 a 21.30 hores, ininterrompudament.

Aquest horari pot variar o adaptar-se en funció de les necessiats dels usuaris.

Cerimònies personalitzades

Música, poemes, lectures, silenci… 

Donar l’adeu a un ésser estimat és una necessitat. Per això, tenir un moment i un lloc per al record, i poder compartir amb familiars i amistats l’experiència d’haver viscut al seu costat esdevé un element molt important.

L’homenatge pòstum, sigui una cerimònia laica o sigui religiosa, és una celebració perquè les famílies tinguin l’oportunitat de retre aquest darrer comiat de manera personalitzada i adaptada a les seves preferències.

Els actes se celebren a la sala multiconfessional, on la família i les amistats tenen la possibilitat de llegir missatges, recitar poemes i intercalar les peces musicals que més els agradin. La sala està equipada amb una pantalla de projecció on es poden visualitzar fotografies i vídeos de record.

Les cerimònies poden ser conduïdes per un professional especialitzat en aquests actes i, en cas que sigui religiosa, oferim la possibilitat de gestionar la presència d’un sacerdot.

Espais dissenyats per al
descans de les cendres

Pel que fa a la inhumació de les cendres, a PFB Serveis Funeraris oferim diverses opcions. Al Tanatori de Badalona, comptem amb columbaris dins el mateix recinte, així com amb un espai en plena natura, el Jardí i el Camí del Repòs.

Així mateix, gestionem espais per a cendres aen altres indrets de la ciutat, com als cementiris o a l’interior de la capella del Sagrat Cor, a la parròquia de Sant Josep de Badalona. També facilitem la celebració de cerimònies al mar, si és l’opció que les famílies desitgen per al destí de les cendres.

Finalment, ens encarreguem de la gestió del trasllat de les cendres a qualsevol lloc i disposem també de l’opció de custòdia de les urnes cineràries per al període que les famílies necessitin.

Accessos i zones d’aparcament

Al Tanatori de Badalona,  s’hi pot accedir amb transport públic d’autobusos (Línia M28 – TUSGSAL) amb una parada al peu del tanatori connectada amb el recinte principal per unes escales mecàniques.

També es disposa de fins a tres zones diferents d’aparcament.

×