Serveis funeraris
adaptats a les necessitats
de les persones

PFB Serveis Funeraris

Incineració i descans de les cendres

A PFB Serveis Funeraris disposem d’un complet servei que engloba tot el procés: des de la cremació fins a l’assessorament especialitzat i detallat sobre el dipòsit, tractament o trasllat de les cendres.

Incineració

PFB compta amb crematoris propis, ubicats als equipaments del Tanatori de Badalona i del Tanatori del Litoral. Així mateix, l’empresa disposa d’un servei d’entrega de les cendres a domicili, que evita desplaçaments innecessaris a les famílies.

Disposem de tot tipus d’urnes i comptem amb espais específics com columbaris i el Jardí del Repòs on poder fer descansar les cendres dels nostres éssers estimats. 

Pel que fa al descans de les cendres, hem desenvolupat diversos espais per a aquest fi, com el Jardí i el Camí del Repòs o l’Espai Memorial, a la Capella del Sagrat Cor de la Parròquia de Sant Josep de Badalona, a més d’altres espais condicionats dins dels cementiris que gestionem. 

Inhumació de les cendres.

PFB ofereix alternatives innovadores de sepultures per al destí de les cendres

Respecte al dipòsit de les cendres, disposem de tot tipus d’urnes, incloent-hi les ecològiques i biodegradables, respectuoses amb la legislació i la sostenibilitat del medi ambient, a fi que una vida en pugui generar una de nova.

Si el que desitgen les famílies és tenir un record especial, disposem, entre d’altres, de miniurnes, reliquiaris i joies de record (la tecnologia permet, fins i tot, l’opció de convertir les cendres en un diamant).

També oferim l’opció de custòdia de les cendres per al període que les famílies desitgin.

Per últim, a PFB us oferim la gestió del trasllat de les cendres a qualsevol lloc.

Columbaris al tanatori

PFB Serveis Funeraris permet que les famílies que opten per la cremació puguin fer tot el procés funerari sense haver-se de traslladar en cap moment, des de la vetlla fins a la inhumació de les cendres. És el cas dels columbaris del Tanatori de Badalona i del Tanatori del Litoral (Jardí del Record), posats en marxa el 2003 i el 2019, respectivament, que permeten el descans de les cendres dins el mateix recinte.

En plena natura: Camí del repòs

L’any 2015, es va posar en funcionament aquesta alternativa per al destí de les cendres, integrada en plena natura, dins els terrenys del Tanatori de Badalona. El Camí del Repòs permet preservar la memòria del difunt a la vegada que es fa una gestió de les cendres responsable i sostenible.

Cementiris amb espais per a urnes

Els cementiris de Badalona, Montgat i Sant Feliu de Llobregat, gestionats per PFB Serveis Funeraris, disposen també de sepultures específiques per al repòs de les cendres. En els tres casos es tracta de columbaris de paret, que permeten la inhumació d’una o més urnes.

Espai Memorial Sagrat Cor de Jesús

La Parròquia de Sant Josep de Badalona compta amb un lloc especial perquè les famílies puguin donar sepultura a les cendres de l’ésser estimat. Es tracta de l’Espai Memorial Sagrat Cor de Jesús, amb 80 columbaris cineraris. Gestionat per PFB Serveis Funeraris, el memorial es troba a l’esquerra de l’Altar Major, dins la Capella del Sagrat Cor de Jesús de la parròquia. Aquí, els columbaris ofereixen un espai idoni a les famílies que optin per la incineració, en un entorn íntim, que afavoreix el recolliment espiritual.

Cendres al mar

PFB organitza actes personalitzats i íntims per a les famílies que trien el mar com a destí de les cendres. Es tracta d’un servei que es fa amb una embarcació per a un grup reduït, on es pot celebrar una cerimònia de comiat. En aquest cas, l’empresa disposa de tots els permisos necessaris, amb ple compliment del marc legislatiu, respectant en tot moment el medi ambient. És per això, que les urnes que s’empren per al servei de cendres al mar són 100 % biodegradables i ecològiques.

×