Serveis funeraris
adaptats a les necessitats
de les persones

PFB Serveis Funeraris

Cerimònies i homenatges pòstums

Retre l’últim adeu d’una forma especial

Acomiadar-se de l’ésser estimat és una necessitat. Per això, tenir un moment i un lloc per al record i poder compartir amb familiars i amics l’experiència d’haver viscut al seu costat, esdevé un element molt important.

L’homenatge pòstum és una celebració perquè les famílies tinguin l’oportunitat de retre aquest darrer comiat de manera personalitzada i adaptada a les seves preferències.

Els actes de comiat se celebren a la sala o oratori multiconfessional, on la família i els amics tenen la possibilitat de llegir missatges, recitar poemes i intercalar les peces musicals que més els agradin. (intro / espai)

La sala està equipada amb una pantalla de projecció on es poden visualitzar fotografies i vídeos de record. Les cerimònies poden ser conduïdes per un professional especialitzat en aquests actes i, en cas que sigui religiós, oferim la possibilitat de gestionar la presència d’un sacerdot.

Música, poemes, lectures, silenci…

Hi ha moltes maneres d’acomiadar un ésser estimat. Podeu escollir la que considereu més adequada. Sigui laica o religiosa, es tracta d’una cerimònia que dona l’oportunitat d’homenatjar la persona difunta i mostrar que tots els seus éssers estimats continuen recordant-la i apreciant-la.

PFB també pot oferir-vos:

  • Serveis florals de comiat (corones, rams…)
  • Recordatoris
  • Detalls
  • Serveis de música en viu
  • Serveis d’edició de vídeo o fotografies
  • Possibilitat d’emetre la cerimònia per streaming (internet) per a persones que no poden desplaçar-se
×