PFB

Serveis Funeraris

Política de qualitat

Tanatori de Badalona

PFB Serveis Funeraris

Política de qualitat

L’objectiu de PFB per garantir una atenció òptima a les famílies, s’assoleix a través d’un servei de qualitat, integral, personalitzat i flexible, adaptat a les necessitats actuals de la ciutadania, que cobreix des del moment de la defunció de l’ésser estimat, fins a la tramitació, l’organització de la cerimònia o la vetlla, fins a la incineració o inhumació. La nostra voluntat és que totes les persones usuàries rebin un servei directe, el més immediat possible i, una vegada n’acabin la contractació, no hagin de fer desplaçaments innecessaris.

Vetllem perquè les famílies se sentin el més confortades i còmodes possible durant l’estada a les nostres instal·lacions, i els facilitem l’accés a tots els serveis essencials i també complementaris, com ara floristeria i restauració. En aquest sentit, a PFB Serveis Funeraris també prestem serveis de contractació de tot tipus de sepultures a cementiris, i duem a terme la comercialització de columbaris i altres espais per a cendres.

Apostem per una gestió socialment responsable envers el nostre equip, les famílies usuàries i la societat en general. Així mateix, les revisions periòdiques del sistema i la determinació d’objectius ens permeten assegurar l’eficàcia i la millora contínua de la nostra política de qualitat, així com el compliment de tots els requisits de la normativa vigent.

PFB Serveis Funeraris disposa de la certificació ISO 9001, que acredita la qualitat i excel·lència de servei, i és una empresa pionera i referent a Europa pel que fa a tractament i condicionament dels difunts.

Tanatori de Badalona

PFB Serveis Funeraris

Garantia de qualitat

×