PFB

Serveis Funeraris

Barcelonès, Maresme i Baix Llobregat

Us acompanyem en els moments més difícils

«El més difícil no és el primer petó, sinó l’últim.»
Paul Géraldy

La pèrdua d’un ésser estimat sempre representa un moment difícil. El dol és un període en què s’uneixen sentiments de dolor i patiment i en què les persones necessitem ajuda per dur a terme totes les gestions que calen.

A PFB Serveis Funeraris sabem com us sentiu, ens posem a la vostra pell i us oferim tot el nostre suport i comprensió.

Per això, ens posem al vostre servei, per encarregar-nos de tot el que necessiteu en aquests moments, amb el màxim respecte i serenitat i, sobretot, amb l’atenció d’un equip humà molt professional i compromès.

Cordialment,

Ana M. Gassió Subirachs
Directora general de PFB Serveis Funeraris

PFB Serveis Funeraris de Badalona, especialitzada en la prestació de serveis funeraris i de cementiris, neix amb la voluntat d’acompanyar-vos i ajudar-vos en els moments més difícils.

PFB Serveis Funeraris és una de les principals funeràries de l‘àrea metropolitana de Barcelona i un referent del sector a Catalunya. Amb orígens a Badalona, actualment dóna cobertura a una població de més de 500.000 persones, a través de set tanatoris i la gestió integral de 2 cementiris (Sant Feliu del Llobregat i Montgat) i la gestió operativa d’uns altres 7 cementiris (els dos cementiris de Badalona, els dos cementiris de Premià i els cementiris de Teià, Allella i Tiana).

Som especialistes en la prestació de serveis funeraris: ens ocupem de totes les gestions i els detalls que una família pugui necessitar per donar el seu últim adeu a un ésser estimat.

Som una organització flexible, el que ens permet adaptar-nos a totes les vostres necessitats. Estem oberts als vostres suggeriments i us assegurem una atenció personalitzada i professional.

El valor que realment ens distingeix és el nostre personal, l’actiu més important de PFB Serveis Funeraris: un equip humà, compromès, experimentat i professional, que està preparat per ajudar-vos en tot el que necessiteu.

Tanatori de Badalona

PFB Serveis Funeraris

Confiança, professionalitat i compromís

Tanatori de Badalona

PFB Serveis Funeraris

L'equip humà

PFB Serveis Funeraris està integrada per més de 60 professionals que s’adapten de manera flexible a les necessitats de les famílies.

En aquest sentit, l’empresa es caracteritza per oferir uns serveis amb la professionalitat de les grans companyies però amb un servei proper i personalitzat.

L’empresa compta amb un equip humà capacitat per atendre totes les etapes del procés funerari.

Tanatori de Badalona

PFB Serveis Funeraris

Garantia de qualitat

Cada família és única i, per tant, mereix tota la comprensió, sensibilitat i professionalitat, des del respecte, la personalització i una gran atenció pels detalls. Per això, les nostres instal·lacions estan pensades per oferir la màxima tranquil·litat, perquè l’estada sigui el més còmoda possible, tenint en compte les circumstàncies.

Per a nosaltres, la formació continuada i el compromís amb la societat han estat dos dels pilars bàsics de la nostra professionalitat en l’atenció a les famílies. En aquest sentit, des de 2004, disposem de la certificació ISO 9001 que avala la nostra gestió de qualitat i l’excel·lència del nostre servei. Som, a més, un referent a escala europea en el tractament dels difunts.

×