PFB Serveis Funeraris i Tanatori de Badalona renoven les seves webs amb un disseny més visual i intuïtiu

  • Les noves pàgines incorporen informació pràctica i continguts d’interès estructurats en blocs, que faciliten la cerca i la navegació
  • És l’única empresa funerària que des del seu portal permet elaborar un pressupost online a mida, amb total validesa
  • L’ajuda al dol és un altre apartat que es reforça amb la possibilitat d’accedir gratuïtament a diverses eines i lectures de suport davant la pèrdua

PFB Serveis Funeraris acaba de rellançar la seva pàgina corporativa, així com també la del Tanatori de Badalona, el principal centre de l’empresa i seu de les seves oficines centrals. La funerària també ha renovat els portals dels altres tanatoris que gestiona a Sant Feliu de Llobregat, Montgat, Premià de Mar, Teià i Alella, que a partir d’ara queden integrats dins la web principal de Tanatoribadalona.com.

Les noves pàgines s’han replantejat amb un disseny més àgil i intuïtiu, estructurat en blocs temàtics que faciliten la cerca de continguts clau per a les persones usuàries: dades pràctiques de cada tanatori -telèfon, horari, serveis-, informació relativa al procés d’inhumació o incineració, accés a les defuncions recents -consulta o enviament de condolences online- o sol·licitud de flors online, entre altres. “Volem que els nostres canals de comunicació transmetin una informació clara, transparent i útil a les persones que necessiten accedir als nostres serveis, el més personalitzada possible. En aquest sentit, les noves webs que presentem tenen una estructura que millora la navegació i garanteix una cerca de dades més còmoda i efectiva, des de qualsevol dispositiu”, explica Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris. De fet, el disseny actual dels webs està pensat per a la consulta des de tauleta, ordinador i, especialment, des de mòbil, ja que el 75 % de les sessions registrades a PFB es fan des d’aquest tipus de dispositiu.


A través de la implementació de noves eines per millorar l’accessibilitat, PFB Serveis Funeraris aconsegueix una experiència visual més atractiva i optimitzada als usuaris. A més de la informació bàsica necessària, les noves webs fan possible la consulta de continguts detallats sobre tràmits necessaris, la preparació de la vetlla o la cerimònia, així com l’accés a notícies i altres apartats d’interès com la política d’igualtat o el compromís social i ètic de la companyia.

Confecció online i a mida del pressupost
PFB incorpora a tots els seus webs una eina pionera al sector per elaborar pressupostos online, en només set passos. És un servei a mida, que es pot confeccionar en funció del tipus de funeral desitjat, obtenint-ne l’import al moment. El pressupost, que no compromet a res, té una validesa durant l’any vigent i incorpora el 21 % d’IVA. Si es desitja formalitzar-lo, és necessari posar-se en contacte amb el tanatori escollit.

Ajuda al dol gratuïta i personalitzada
L’accés online a continguts relacionats amb el suport al dol és també una prioritat per a PFB Serveis Funeraris. En aquesta línia, l’empresa incorpora una secció especial als seus sites on els usuaris poden consultar els diversos recursos gratuïts d’ajuda davant la pèrdua, així com sol·licitar l’accés lliure a quatre e-books sobre dol d’autors com Victor Küppers (Vivir la vida con sentido), Anji Carmelo (El buen duelo), Mercè Castro (Palabras que consuelan) o Mark Salter (Desnudo querer), a més d’altres lectures per acompanyar en el dol dirigits a infants (Capsa dels adeus).

Comparteix:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en linkedin
Compartició en email

Altres notícies

Social Media

×