PFB Serveis Funeraris fa un homenatge a la vida a través de la música i la dansa en la clausura del seu 75è aniversari

Més de 300 persones han assistit al concert ‘Vida, la música que ens acompanya’, que va tenir lloc al Teatre Zorrilla de Badalona

PFB Serveis Funeraris ha clausurat l’any del 75è aniversari de la seva fundació amb el concert ‘Vida, la música que ens acompanya’, un acte en què l’empresa badalonina ha volgut commemorar d’una manera especial els difunts a través de la música i la dansa i que va reunir més de 300 persones al Teatre Zorrilla de Badalona.

L’esdeveniment, que va tenir lloc el passat dijous 24 de novembre al vespre, va comptar amb la participació d’Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris, qui va estar acompanyada d’Àlex Montornès, primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID de l’Ajuntament de Badalona, així com d’altres personalitats de l’àmbit polític, social i cultural de la ciutat i els diversos municipis on PFB presta servei a les comarques del Barcelonès, Maresme i Baix Llobregat. També hi van assistir l’equip directiu de PFB i diversos col·laboradors de l’empresa, així com els representants del sector funerari català.


D’una banda, en els parlaments d’obertura del concert, des de PFB, Ana Gassió va remarcar la l’evolució de la companyia en aquests 75 anys des de la seva constitució, així com la vocació de servei que li ha permès consolidar-se i créixer, sempre posant al centre de tot l’acompanyament a les persones, a través d’un tracte humà, proper i professional. Per la seva banda, l primer tinent d’Alcaldia de Badalona, Àlex Montornès, va agrair la tasca de PFB durant totes aquestes dècades a la ciutat i va posar en relleu la qualitat del servei essencial que l’empresa du a terme.


L’actuació musical, que va comptar amb l’actuació d’A Grup Vocal i Moviment2, entitats pertanyents a l’Orfeó Badaloní, va anar intercalant música i dansa durant els 65 minuts que va durar l’espectacle. Un concert que va brillar sota l’atenta mirada dels centenars d’assistents que van poder gaudir de temes clàssics com “Paraules d’amor”, de Joan Manuel Serrat, o “Al vent”, de Raimon, fins a altres de més contemporanis, com “Dance Monkey”, de Tones and I, o “Animals”, d’Els Catarres. Algunes de les cançons que van sonar en la vetllada, com el tema “Somebody to Love”, de Queen, van ser fruit de la participació ciutadana a través d’un concurs que PFB va engegar a les seves xarxes socials dies abans del concert, en què es van sortejar quatre entrades en zona preferent.


En finalitzar l’acte, els assistents van poder visitar l’exposició sobre els 75 anys de PFB, un recorregut històric a través d’un cronograma visual que es va exposar a la sortida del Teatre Zorrilla, pel carrer del Mar. En aquest espai, es va servir una copa de cava que va posar el punt i final a una celebració molt especial.

Comparteix:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en linkedin
Compartició en email

Altres notícies

Social Media

×