PFB-Serveis Funeraris – Cicles de conferències/xerrades “Una qüestió de vida i mort”

El passat dia 20 de Juny, PFB Serveis Funeraris va inaugurar un cicle de conferències/xerrades sobre com afrontar la mort, ja sigui en la fase final d’acompanyament, com en la fase posterior a la defunció.

Aquestes conferències/xerrades volen tocar els diferents punts de vista, tant des dels familiars, com des dels professionals que s’han d’enfrontar a aquestes situacions.

PFB-cicels-xerrades

Unes trobades que compten amb metges i metgesses pal·liativistes, psico-oncòlegs i autors de llibres especialitzats en aquests temes.

En aquest cas, la conferència va estar centrada en com acompanyar en l’última etapa, servint com introducció el documental ICARO, que va ser emès per televisió, i que explica la història real i emotiva d’un malat de càncer en situació terminal.

L’acte va comptar amb la participació del Dr. Joan Carles Trallero (Metge pal·liativista, president de la Fundación Paliaclinic, i autor del llibre recentment publicat “Destellos de luz en el camino”), la Dra. Ester Flores (Metgessa Pal·liativista i co-autora del documental ICARO) i la Dra. Susana Muñoz Politzer (Psico-oncòloga Pal·liativista Unidad de Cuidados Paliativos Hospital Sótero del Río Santiago de Chile.)

Aquestes conferències tindran continuïtat el proper octubre amb una nova edició centrada en com afrontar la fase posterior a la defunció.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *