PFB patrocina el concert inaugural de L’Orquestra i Cor Baetulo

El proper 14 de Maig, i encabit dins la programació d’actes de de Badalona 2017, arriba el Concert Inaugural de l’Orquestra i Cor Baetulo; una cita obligada a tots els amants de la música.

L’Orfeó Badaloní s’engalana per les Festes de Maig i ho celebra amb la presentació d’una nova iniciativa, l’Orquestra Baetulo. En col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona, aquesta formació, integrada per joves músics professionals, es proposa arribar a ser ambaixadora musical de Badalona i una plataforma de professionalització per alguns dels joves talents sorgits del conservatori de la nostra ciutat i que han completat els seus estudis a les escoles superiors de música del país.

Orquestra Baetulo

L’estrena no podria ser millor. Dirigida per Irene Delgado Jiménez, l’orquestra ens oferirà en la primera part del concert l’harmoniosa Dances Sacrée et Profane, del controvertit compositor francès Claude Debussy (1862 – 1918).

A la segona part s’hi sumarà a l’orquestra també el Cor Baetulo per interpretar conjuntament la Messe de Requiem, de Gabriel Fauré (1845 -1924) estrenat a l’església de la Madeleine de París l’any 1888. Un monument de gran bellesa, delicada i alhora grandiosa, portada a Barcelona l’any 1909, en un concert dirigit pel mateix Fauré i celebrat al Gran Teatre del Liceu, amb la participació de l’Orfeó Barcelonès i el cor de l’Associació Musical de Barcelona.

Desitgem que aquest concert, que compta amb l’inestimable patrocini de Badagres, PFB Serveis Funeraris i Insefa, i amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Badalona i Badalona Cultura, sigui del vostre gust i pugui convertir-se en un dels actes concertístics més importants d’enguany a Badalona.

OBaetulo_72

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *