PFB patrocina el Concert “de Pel·lícula” de l’Orfeó Badaloní.

El proper divendres 12 de maig el Cor de Projectes ens porta el seu primer concert d’aquesta temporada 2017: De Pel·lícula, un selecte recull de bandes sonores de films produïts entre els anys setanta i noranta.

Ara fa un any, i encabit dins la programació de les Festes de Maig del 2016, aquesta mateixa formació coral va transportar-nos fins el japó medieval i els mars d’Anglaterra, amb el concert Gilbert i Sullivan, entre l’opera i el musical; en un homenatge a dos clàssics de l’opereta i els musicals anglesos com són el Mikado i els Pirates de Penzance.

En aquest concert, el Cor de Projectes i la formació instrumental que els acompanyarà tornaran a retre homenatge de nou als clàssics, però en aquesta ocasió ho faran amb el de les músiques de cinema.

Tot i que les bandes sonores solen ser un tema recurrent en la programació concertística dels nostres temps, el director Óscar Peñarroya ha confeccionat un selecte repertori escollint peces no tant per la popularitat de les seves melodies -que també ho son-, sinó més per la grandesa musical dels seus compositors. Músiques de compositors de la talla de John Williams, Jerry Goldsmith, Danny Elfman, Ennio Morricone o James Horner, entre d’altres, seran les encarregades de fer-nos reviure, durant poc més d’una hora, les trepidants i glorioses històries que ens explicaven les pel·lícules que varen acompanyar.

El concert, patrocinat per PFB Serveis Funeraris, tindrà lloc a l’Església Sant Francesc d’Assís, a les 21h del vespre.

Les entrades ja es poden adquirir al local de l’Orfeó Badaloní.

De-pel·lícula_72

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *