PFB – Compromís de servei i de ciutat

PFB Serveis Funeraris ha desenvolupat durant l’any 2016 el seu compromís de servei i de ciutat, involucrant-se en diversos projectes entre els quals cal destacar.

 

cropped-logo_home_processo_dijous_sant_badalona

Processó de Dijous Sant

Col·laboració en l’organització de la Processó de Dijous Sant de Badalona, coneguda també com la Processó del Silenci, que recórrer diferents carrers de Dalt la Vila.

Una processó que té l’origen l’any 1627 i que amb el pas dels segles es va anar dotant de diversos misteris.

Des de l’any 1987 la Processó tornà a sortir pels carrers de Dalt la Vila de forma regular, amb el mateix esperit i el mateix sentit que la van veure néixer i en un marc que intentava recordar l’ambient barroc original. Des d’aleshores, centenars de badalonins s’hi atansen per a participar-hi o per a contemplar-la.

La quietud i el respecte que s’aconsegueixen durant l’acte li han donat merescudament el sobrenom de “Processó del Silenci”.

(Microsoft PowerPoint - Dossier Promoci363 OB)

Col·laboració amb l’Orfeó Badaloní

Una plataforma cultural de Badalona que té un gran dinamisme i que organitza diferents activitats i actuacions que van des de la música, la seva activitat principal, fins a la dansa, el teatre i el lleure.

Amb més de 500 socis és una de les entitats culturals amb més renom de la ciutat de Badalona.

 

missa-difunts-2016

Missa difunts

Col·laboració juntament amb la Parròquia de Santa Maria de Badalona en la celebració de la Missa de difunts en memòria de les persones que ens han deixat en el decurs de l’any 2016. Una MISSA PRO DEFUNCTIS (de Joan Brudieu) interpretada per La Capella de Música de Badalona de l’Orfeó Badaloní, amb orgue a càrrec de Miquel Gonzàlez i dirigida per Albert Morcillo.

 

 

pfb-concert-gospel-petit

Concert de Nadal

Organització del concert gratuït de Gospel a càrrec del grup badaloní Gospel Sentits que es va celebrar al Círcol Catòlic de Badalona, amb una gran acollida de públic.

Altres col·laboracions:

Diada de Tots Sants:

Col·laboració amb els voluntaris i gestió de l’equipament públic durant tota la setmana de Tots Sants. A la resta de poblacions en las que PFB està present, també hem atès els cementiris.

Donatiu per a contribuir a la rehabilitació del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra

Biblioteca de Can Casacuberta

Col·laboració continuada per a la creació d’un fons bibliogràfic per ajuda a la superació del dol. Des de la signatura del conveni l’any 2013 s’han incorporat 150 títols. Uns 30 durant aquest darrer any 2016

Participació en la I Jornada Badalona Territori Socialment Responsable: Reptes de la Responsabilitat Social a l’empresa, organitzades per l’Ajuntament de Badalona.

Col·laboració a la Festa del Bosc organitzada per l’Ajuntament de Badalona