PFB-Serveis Funeraris – 2a part Cicles de conferències/xerrades “Una qüestió de vida i mort”

2a part del cicle de conferències/xerrades organitzades per PFB sobre “Una qüestió de vida i mort”.

Dimarts 7 de novembre a les 19.00h
Oficina d’atenció PFB.
C/Francesc Layret, 84

La introducció anirà a càrrec del Dr. Joaquim Julià Torras, cap de servei suport integral de Cures pal·liatives de l’Hospital Germans Trias i Pujol, i de Anji Carmelo, Psicòloga i autora de diversos llibres d’acompanyament a la mort, entre els quals destaca “Déjame Llorar”.

En aquesta ocasió es tractarà el tema de “sense tu”, sobre com viure sense una persona estimada.

 La mort d’una persona estimada és sempre un moment difícil. Tant se val si és una persona jove, de mitjana edat o ja anciana. Se’ns fa difícil viure sense la seva veu, sense la seva presència, sense el seu recolzament i sense el seu amor.

Els primers mesos la seva absència se’ns fa dolorosa. Sentim que no podrem acostumar-nos-hi mai. Però, a poc a poc, aquest dolor ha d’anar desapareixent per donar pas a un record serè i entranyable que ens acompanyarà per sempre més.

Si has perdut a una persona estimada els darrers mesos, aquesta xerrada t’interessa. Parlarem de les diferents fases del dol i de com gestionar una pèrdua.

PFB-Serveis Funeraris participa a Badalona i Sant Feliu del Llobregat de diferents activitats programades per Tot Sants

PFB-Serveis Funeraris  amb la seva voluntat de servei i el seu compromís social, participarà en diferents activitats per celebrar la festivitat de Tot Sants. Entre les diferents activitats, destaquen:

Badalona. Processó al Cementiri Vell.
Cos de Portants del Sant Crist. 1 de novembre de 2017. 12:30h

Com cada any, el cos de portants del Sant Crist organitza una pregària i una processó a les 12:30 al cementiri vell.

 

Badalona. Missa de difunts.
Parròquia de Sant Josep. 2 de novembre de 2017. 20:00h

missa que compte amb interpretacions de La Capella de Música de Badalona de l’Orfeó Badaloní, l’orgue de Miquel Gonzàlez i la Direcció d’Albert Morcillo. Durant la celebració de la missa es realitza la Dansa del vetllatori o dansa del Mortitxol, interpretada per l’Esbart Sant Jordi.

Sant Josep Badalona

Llegir més

PFB-Serveis Funeraris – Cicles de conferències/xerrades “Una qüestió de vida i mort”

El passat dia 20 de Juny, PFB Serveis Funeraris va inaugurar un cicle de conferències/xerrades sobre com afrontar la mort, ja sigui en la fase final d’acompanyament, com en la fase posterior a la defunció.

Aquestes conferències/xerrades volen tocar els diferents punts de vista, tant des dels familiars, com des dels professionals que s’han d’enfrontar a aquestes situacions.

PFB-cicels-xerrades
Llegir més

PFB-Serveis Funeraris obre una oficina d’atenció al centre de Badalona.

PFB-Serveis Funeraris treballa constantment per oferir el millor servei possible a les famílies i per aquest motiu, obrim una oficina d’informació i atenció al centre de Badalona, al Carrer Francesc Layret, 84.

PFB-local-centre-web

L’objectiu d’aquesta nova oficina és la d’informar i acostar els serveis que ofereix PFB a les famílies, tant en les gestions que tenen a veure amb la preparació, com en les gestions posteriors a la defunció.

Des de PFB estem convençuts que aquesta nova iniciativa, servirà per millorar la informació sobre els serveis que es poden oferir, així com la transparència absoluta en la nostra política de preus, que es pot consultar també a la nostra pròpia pàgina web.

Esperem doncs que aquest nou servei tingui la mateixa acceptació que la il·lusió que hi ha posat tot l’equip de PFB per poder-lo fer realitat.

La Directora General de PFB, Ana Gassió, obté el premi “Directiu de l’any del sector funerari”

Ana Gassió va recollir el premi a millor Directiu de l’Any del sector funerari, premi atorgat per la Guía Funeraria, durant el sopar de Gala de Funemostra, Fira Internacional de Productes i Serveis Funeraris.

Ana Gassió és la directora de Pompes Fúnebres de Badalona des de 1993 on lidera a un equip humà de 53 treballadors. A més, és la secretària general del Gremi d’Empresaris de Serveis Funeraris de Catalunya, membre del fòrum de dones directives (IESE) i de la Comissió de “Regulación i Defensa del Sector de PANASEF (Asociación Nacional de Servicios Funerarios).

PFB-Ana-Gassio-Premi-millor-directiu-del-sector-2

“Em sembla un gran reconeixement del sector i estic molt agraïda. És un honor compartir-ho amb els grans professionals guardonats que m’han precedit. M’agradaria pensar que aquest premi m’ho han concedit per la meva implicació en quants projectes suposin professionalització i regulació del sector i per la professionalitat de tot l’equip de Pompes Fúnebres de Badalona, ja que com sabeu, molts d’ells són professionals molt reconeguts per tot el sector funerari”, van ser les paraules d’agraïment de la nostra directora Ana Gassió.

D’aquesta manera, Ana Gassió es converteix en la primer dona a rebre aquest guardó. Gonzalo Amorós, director de la Revista Funerària, Juan Vicente Sánchez-Esgarrapa, president de PANASEF i José Vicente Aparicio, director de Funespaña, van ser els anteriors directius en obtenir aquest premi.

PFB patrocina l’acte MAIG EN DANSA de l’esbart Sant Jordi

El passat 20 de maig es va celebrar MAIG EN DANSA. Aquest acte, patrocinat per PFB Serveis Funeraris, ha estat dissenyat i pensat per ser interpretat en el marc de l’Església de Santa Maria, espai de referència de la cultura badalonina, casa oberta a tothom que volem acostar, a través de la dansa, al públic general amb el respecte degut a un espai i institució d’aquestes característiques.

Amb l’afany de continuar presents dins els nombrosos actes de caire cultural que tenen lloc durant les celebracions de les Festes de Maig de Badalona, i amb la intenció d’enriquir les tradicions badalonines, l’Esbart Sant Jordi ens proposa una dansa que representi l’essència de les Festes, especialment dins la cultura tradicional i popular catalana.
Llegir més

PFB patrocina el concert inaugural de L’Orquestra i Cor Baetulo

El proper 14 de Maig, i encabit dins la programació d’actes de de Badalona 2017, arriba el Concert Inaugural de l’Orquestra i Cor Baetulo; una cita obligada a tots els amants de la música.

L’Orfeó Badaloní s’engalana per les Festes de Maig i ho celebra amb la presentació d’una nova iniciativa, l’Orquestra Baetulo. En col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona, aquesta formació, integrada per joves músics professionals, es proposa arribar a ser ambaixadora musical de Badalona i una plataforma de professionalització per alguns dels joves talents sorgits del conservatori de la nostra ciutat i que han completat els seus estudis a les escoles superiors de música del país.

Orquestra Baetulo

Llegir més

PFB patrocina el Concert “de Pel·lícula” de l’Orfeó Badaloní.

El proper divendres 12 de maig el Cor de Projectes ens porta el seu primer concert d’aquesta temporada 2017: De Pel·lícula, un selecte recull de bandes sonores de films produïts entre els anys setanta i noranta.

Ara fa un any, i encabit dins la programació de les Festes de Maig del 2016, aquesta mateixa formació coral va transportar-nos fins el japó medieval i els mars d’Anglaterra, amb el concert Gilbert i Sullivan, entre l’opera i el musical; en un homenatge a dos clàssics de l’opereta i els musicals anglesos com són el Mikado i els Pirates de Penzance.

En aquest concert, el Cor de Projectes i la formació instrumental que els acompanyarà tornaran a retre homenatge de nou als clàssics, però en aquesta ocasió ho faran amb el de les músiques de cinema.

Llegir més

PFB – Dona suport a projectes culturals a Badalona

Dins de la seva política de Responsabilitat Social, PFB col·labora amb l’Orfeò Badaloní en el patrocini de diferents actes que es porten a terme durant l’any 2017

L’Orfeó Badaloní té una llarga trajectòria plenament vinculada a la ciutat de Badalona i actualment la seva oferta musical inclou tres cors d’adults, un cor jove, tres cors infantils i un taller d’iniciació musical. D’altra banda, l’entitat vetlla pel funcionament de 10 corals infantils a diferents escoles de la ciutat. La seva activitat es complementa amb un esvart dansaire, una escola de dansa tradicional, tres grups de teatre musical, dos grups de teatre amateur, un taller de jocs de falda per infants i diferents activitats de lleure.

L’Orfeó Badaloní ha buscat sempre establir sinèrgies amb el Conservatori Professional de Música de Badalona, l’Escola de Música Moderna de Badalona i amb totes les entitats musicals, culturals i socials de la ciutat.

Tota aquesta feina i el compromís social de l’Orfeó Badaloní són per a PFB un valor que cal donar suport.

Felicitats per la vostra molt bona feina.

cropped-capsalera-ob_web-1

 

 

PFB – Patrocinador de Plata en l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil

Gràcies a les donacions de l’Obra Social ”la Caixa”, dels empleats i de les empreses adherides de l’Aliança Empresarial, fins avui més d’1,5 milions d’infants han rebut la vacuna pentavalent

PFB_Plat_CAT

 

En quatre anys d’existència, l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil que lidera ”la Caixa” i que vol contribuir al quart Objectiu de Desenvolupament del Mil·lenni, que fa referència a la salut infantil (reduir la mortalitat en dos terços l’any 2015), ha obtingut una resposta positiva de més de 200 empreses de tot Espanya, la solidaritat de les quals ja ha permès recaptar més d’un milió d’euros.

UNICEF/ HQ01-0145/Giacomo Pirozzi

Llegir més