La Directora General de PFB, Ana Gassió, obté el premi “Directiu de l’any del sector funerari”

Ana Gassió va recollir el premi a millor Directiu de l’Any del sector funerari, premi atorgat per la Guía Funeraria, durant el sopar de Gala de Funemostra, Fira Internacional de Productes i Serveis Funeraris.

Ana Gassió és la directora de Pompes Fúnebres de Badalona des de 1993 on lidera a un equip humà de 53 treballadors. A més, és la secretària general del Gremi d’Empresaris de Serveis Funeraris de Catalunya, membre del fòrum de dones directives (IESE) i de la Comissió de “Regulación i Defensa del Sector de PANASEF (Asociación Nacional de Servicios Funerarios).

PFB-Ana-Gassio-Premi-millor-directiu-del-sector-2

“Em sembla un gran reconeixement del sector i estic molt agraïda. És un honor compartir-ho amb els grans professionals guardonats que m’han precedit. M’agradaria pensar que aquest premi m’ho han concedit per la meva implicació en quants projectes suposin professionalització i regulació del sector i per la professionalitat de tot l’equip de Pompes Fúnebres de Badalona, ja que com sabeu, molts d’ells són professionals molt reconeguts per tot el sector funerari”, van ser les paraules d’agraïment de la nostra directora Ana Gassió.

D’aquesta manera, Ana Gassió es converteix en la primer dona a rebre aquest guardó. Gonzalo Amorós, director de la Revista Funerària, Juan Vicente Sánchez-Esgarrapa, president de PANASEF i José Vicente Aparicio, director de Funespaña, van ser els anteriors directius en obtenir aquest premi.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *