El Tanatori de Badalona és un edifici totalment integrat en la naturalesa, atorgant al nostre espai un valor afegit, en el que la llum i la tranquil·litat estan presents en tot moment.

Des del Tanatori de Badalona volem que el nostre servei sigui personalitzat per a cadascuna de les famílies, des dels més durs primers moments fins a poder completar, sense desplaçaments innecessaris, la totalitat de serveis del cicle funerari.

En definitiva, intentem que l’estada, considerant les circumstàncies, sigui el més còmoda possible.

Disposem de servei de recepció i atenció al públic que permet atendre qualsevol necessitat que puguin demandar les famílies.

Serveis online

Serveis florals on-line

Serveis florals online - tanatori Badalona

Necrològiques i condolences

Necrologiques i condolencies - tanatorio Badalona

  • Instal·lacions tanatori badalona

Sales de Vetlla

El Tanatori de Badalona disposa de 10 sales de vetlla que permeten als familiars disposar d’un ampli espai per poder rebre les visites que volen acomiadar els nostres essers estimats. Les sales de vetlla estan pensades per facilitar la privacitat de cada família.

Els horaris de visita a les sales de vetlla són de 8.30 a 21.30 ininterrompudament.
Aquests horaris poden variar o adaptar-se en funció de les necessiats dels familiars

PFB Badalona Sales de Vetlla

Sala de Cerimònies o Oratori

Donar l’últim adéu a un esser estimat és una necessitat. Per això, tenir un moment i un lloc pel record i poder compartir l’ experiència d’haver viscut al seu costat amb els familiars i amics, es converteix en un element molt important.

L’Homenatge pòstum és una celebració perquè les famílies tinguin l’oportunitat de retre aquest darrer comiat de manera personalitzada i adaptada a les seves preferències.

Accessos i zones d’aparcament

Al Tanatori s’hi pot accedir amb transport públic d’autobusos (Línia M28 – TUSGSAL) amb una parada al peu del tanatori connectada amb el recinte principal per unes escales mecàniques.

També es disposa de fins a tres zones diferents d’aparcament.

PFB Badalona escales

Oficina d’Atenció al Centre de Badalona

PFB-Serveis Funeraris posa a la seva disposició un Oficina d’Atenció i contractació al Centre de Badalona.

En aquesta oficina es pot realitzar qualsevol tramitació o gestió que necessiti una família davant una defunció o després de produir-se aquesta: sol·licitar informació i pressupostos de qualsevol dels serveis de PFB, tals com la gestió de la documentació necessària per a la tramitació d’una defunció, assessorament i gestions posteriors.

Oferim diverses possibilitats per al tractament de les cendres en cas d’incineració i orientació sobre ajudes per afrontar el dol.

Francesc Layret, 84

Horaris:

Laborables de 9:30 h a 18:30 h
Dissabtes de 9:00 h a 13:00 h

Tel. 93 807 36 45

Parking gratuït:
POMPEU FABRA (Av. Martí Pujol, 49)
EL VIVER (Av. Pres. Companys, 4),
BAPARK (Jaume Borràs, 15)

×