El Tanatori de Badalona col·labora amb el cicle de grans òperes coorganitzat per l’Orfeó Badaloní i El Círcol

PFB Serveis Funeraris dona suport al programa ‘Badalona viu l’òpera’, que projectarà a gran pantalla òperes clàssiques.
La primera sessió tindrà lloc aquest dijous al vespre amb ‘Il trovatore’

Fruit de l’acord de col·laboració que manté amb l’Orfeó Badaloní, el Tanatori de Badalona dona suport al cicle Badalona viu l’òpera. El programa, coorganitzat amb El Círcol, està dedicat a les grans òperes, que es podran veure projectades a la gran pantalla des del teatre d’aquesta entitat.

Som conscients que la cultura és un bé essencial per a la vida. D’aquí neix, precisament, la nostra col·laboració amb entitats del nostre entorn, com l’Orfeó Badaloní, que treballen per apropar la cultura a la ciutadania, fomentar-la i dinamitzar-la”, explica Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris.

El primer clàssic operístic que es podrà veure en el marc de Badalona viu l’òpera serà Il trovatore (El trobador), que tindrà lloc el proper dijous, 24 de febrer, a les 19 hores, al Teatre del Círcol de Badalona. Dividida en quatre actes, amb música de Giuseppe Verdi i llibret de Leone Emanuele Bardare i Salvatore Cammarano, l’òpera d’Il trovatore, estrenada el 1853, està basada en l’obra teatral El trobador (1836), de l’escriptor espanyol Antonio García Gutiérrez. La història es desenvolupa entre els territoris de Biscaia i Aragó, a primers del segle XV, en el context de la revolta de Jaume d’Urgell contra Ferran d’Antequera, arran del Compromís de Casp per la mort del rei Martí l’Humà sense successió.

Per a més informació del cicle Badalona viu l’òpera o per assistir a les sessions, cal accedir a aquest enllaç.

Comparteix:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en linkedin
Compartició en email

Altres notícies

Social Media

×