El Tanatori de Badalona amb la presentació del llibre del centenari de l’Orfeó Badaloní

L’obra ‘Cent anys i un dia’ recull la història de l’entitat cultural badalonina i es presenta demà, 26 de març, en un acte que compta amb el suport de PFB Serveis Funeraris

El Tanatori de Badalona col·labora amb el proper acte de l’Orfeó Badaloní per presentar el llibre Cent anys i un dia, amb motiu del centenari d’aquesta entitat històrica de la ciutat. L’esdeveniment compta amb el patrocini del tanatori badaloní arran del compromís de col·laboració entre PFB Serveis Funeraris, l’empresa gestora d’aquest equipament funerari, i l’Orfeó.


La presentació de Cent anys i un dia tindrà lloc demà dissabte, 26 de març, a les 18.30 hores, al Teatre Margarida Xirgu de Badalona. L’autor de l’obra, Jordi Albadalejo, i el seu editor, Andreu Mas, explicaran els continguts del llibre en un acte carregat de sorpreses, on no hi faltaran les projeccions, la música o la dansa. El periodista Joan García Riera serà l’encarregat de conduir la vetllada.


Cent anys i un dia el conformen unes mil pàgines dividides en tres volums, que engloben la història de l’Orfeó Badaloní des de la seva fundació, fa un segle, fins a l’actualitat. El projecte s’ha pogut materialitzar gràcies a la plataforma de micromecenatge Verkami i a la participació de diversos mecenes, que rebran un reconeixement especial en l’acte.

Per a més informació sobre la presentació de Cent anys i un dia, cal accedir a l’enllaç de l’acte. Les entrades són gratuïtes, però és necessari recollir-les a la Secretaria de l’Orfeó Badaloní, ja que l’aforament és limitat i les localitats són numerades.

Comparteix:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en linkedin
Compartició en email

Altres notícies

Social Media

×