PFB

Serveis Funeraris

Compromís social i ètic

Tanatori de Badalona

PFB Serveis Funeraris

Els nostres principis

  • Profund compromís amb les famílies en moments difícils
  • Esperit de millora constant en l’atenció i els serveis
  • Vocació de contribució activa a la societat i a la vida amb el suport a diverses entitats dedicades a la recerca mèdica i altres institucions socials, culturals i solidàries
  • Gestió transparent, sostenible i responsable amb les persones i l’entorn

Si heu observat conductes que contravenen el nostre codi ètic, feu-nos arribar la vostra denúncia.

Tanatori de Badalona

PFB Serveis Funeraris

Responsabilitat i respecte per l'entorn

La conscienciació i el respecte per les persones i l’entorn són aspectes fonamentals per a PFB Serveis Funeraris. Un compromís present en tot moment i en tots els àmbits de l’empresa funerària, que posa al centre de tota l’activitat el desenvolupament sostenible, en línia amb el que exigeix la societat actual i sobre la base dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

PFB Serveis Funeraris promulga com a valor ètic general de la seva activitat el respecte a la dignitat de les persones i a la diversitat, sense permetre actuacions que impliquin discriminació per raó de sexe, origen racial o ètnic, creença, edat, discapacitat, afinitat política, orientació sexual, nacionalitat, ciutadania, estat civil, estat socioeconòmic o qualsevol altra circumstància.

L’augment progressiu de la presència de les dones en l’àmbit funerari és una realitat. En aquesta línia, PFB està desenvolupant el Pla d’igualtat, que fomenta la incorporació de la dona a l’empresa. 

Actualment, el 32,3 % de les persones que integren PFB Serveis Funeraris són dones, que assumeixen càrrecs de responsabilitat en tots els departaments de la companyia: Direcció, Tanatoplàstia, Assessorament i Administració. Un percentatge superior a la mitjana espanyola del sector, que se situa entorn del 26 %.

Tanatori de Badalona

PFB Serveis Funeraris

Respecte a la dignitat i la diversitat de les persones

Tanatori de Badalona

PFB Serveis Funeraris

Col·laboració amb entitats mèdiques

La nostra empresa, com a part de la societat, participa de manera activa en diverses iniciatives de millora. Tenim la possibilitat de fer-ho en l’àmbit medicocientífic, i és per això que col·laborem amb entitats com el Banc de Sang i Teixits de Barcelona o l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. En definitiva, donem suport a la recerca per fer arribar el missatge que amb una vida que ja ha acabat en podem salvar d’altres.

La nostra implicació amb la ciutat ens porta també a col·laborar en diferents associacions socials, culturals i esportives com Creu Roja Catalunya, Càritas, Aliança per a la Vacunació Infantil, Orfeó Badaloní, Museu de Badalona, Biblioteca Can Cascuberta de Badalona, Club Joventut Badalona o Club de Futbol Badalona.

A més, donem suport a activitats solidàries com la cursa Màgic Badalona Running o el Gran Recapte del Banc dels Aliments, entre altres.

Tanatori de Badalona

PFB Serveis Funeraris

Compromís amb la societat

×