PFB-Serveis Funeraris – Cicles de conferències/xerrades “Una qüestió de vida i mort”

El passat dia 20 de Juny, PFB Serveis Funeraris va inaugurar un cicle de conferències/xerrades sobre com afrontar la mort, ja sigui en la fase final d’acompanyament, com en la fase posterior a la defunció.

Aquestes conferències/xerrades volen tocar els diferents punts de vista, tant des dels familiars, com des dels professionals que s’han d’enfrontar a aquestes situacions.

PFB-cicels-xerrades
Read more

PFB-Serveis Funeraris obre una oficina d’atenció al centre de Badalona.

PFB-Serveis Funeraris treballa constantment per oferir el millor servei possible a les famílies i per aquest motiu, obrim una oficina d’informació i atenció al centre de Badalona, al Carrer Francesc Layret, 84.

PFB-local-centre-web

L’objectiu d’aquesta nova oficina és la d’informar i acostar els serveis que ofereix PFB a les famílies, tant en les gestions que tenen a veure amb la preparació, com en les gestions posteriors a la defunció.

Des de PFB estem convençuts que aquesta nova iniciativa, servirà per millorar la informació sobre els serveis que es poden oferir, així com la transparència absoluta en la nostra política de preus, que es pot consultar també a la nostra pròpia pàgina web.

Esperem doncs que aquest nou servei tingui la mateixa acceptació que la il·lusió que hi ha posat tot l’equip de PFB per poder-lo fer realitat.

La Directora General de PFB, Ana Gassió, obté el premi “Directiu de l’any del sector funerari”

Ana Gassió va recollir el premi a millor Directiu de l’Any del sector funerari, premi atorgat per la Guía Funeraria, durant el sopar de Gala de Funemostra, Fira Internacional de Productes i Serveis Funeraris.

Ana Gassió és la directora de Pompes Fúnebres de Badalona des de 1993 on lidera a un equip humà de 53 treballadors. A més, és la secretària general del Gremi d’Empresaris de Serveis Funeraris de Catalunya, membre del fòrum de dones directives (IESE) i de la Comissió de “Regulación i Defensa del Sector de PANASEF (Asociación Nacional de Servicios Funerarios).

PFB-Ana-Gassio-Premi-millor-directiu-del-sector-2

“Em sembla un gran reconeixement del sector i estic molt agraïda. És un honor compartir-ho amb els grans professionals guardonats que m’han precedit. M’agradaria pensar que aquest premi m’ho han concedit per la meva implicació en quants projectes suposin professionalització i regulació del sector i per la professionalitat de tot l’equip de Pompes Fúnebres de Badalona, ja que com sabeu, molts d’ells són professionals molt reconeguts per tot el sector funerari”, van ser les paraules d’agraïment de la nostra directora Ana Gassió.

D’aquesta manera, Ana Gassió es converteix en la primer dona a rebre aquest guardó. Gonzalo Amorós, director de la Revista Funerària, Juan Vicente Sánchez-Esgarrapa, president de PANASEF i José Vicente Aparicio, director de Funespaña, van ser els anteriors directius en obtenir aquest premi.

PFB patrocina l’acte MAIG EN DANSA de l’esbart Sant Jordi

El passat 20 de maig es va celebrar MAIG EN DANSA. Aquest acte, patrocinat per PFB Serveis Funeraris, ha estat dissenyat i pensat per ser interpretat en el marc de l’Església de Santa Maria, espai de referència de la cultura badalonina, casa oberta a tothom que volem acostar, a través de la dansa, al públic general amb el respecte degut a un espai i institució d’aquestes característiques.

Amb l’afany de continuar presents dins els nombrosos actes de caire cultural que tenen lloc durant les celebracions de les Festes de Maig de Badalona, i amb la intenció d’enriquir les tradicions badalonines, l’Esbart Sant Jordi ens proposa una dansa que representi l’essència de les Festes, especialment dins la cultura tradicional i popular catalana.
Read more

PFB patrocina el concert inaugural de L’Orquestra i Cor Baetulo

El proper 14 de Maig, i encabit dins la programació d’actes de de Badalona 2017, arriba el Concert Inaugural de l’Orquestra i Cor Baetulo; una cita obligada a tots els amants de la música.

L’Orfeó Badaloní s’engalana per les Festes de Maig i ho celebra amb la presentació d’una nova iniciativa, l’Orquestra Baetulo. En col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona, aquesta formació, integrada per joves músics professionals, es proposa arribar a ser ambaixadora musical de Badalona i una plataforma de professionalització per alguns dels joves talents sorgits del conservatori de la nostra ciutat i que han completat els seus estudis a les escoles superiors de música del país.

Orquestra Baetulo

Read more

PFB patrocina el Concert “de Pel·lícula” de l’Orfeó Badaloní.

El proper divendres 12 de maig el Cor de Projectes ens porta el seu primer concert d’aquesta temporada 2017: De Pel·lícula, un selecte recull de bandes sonores de films produïts entre els anys setanta i noranta.

Ara fa un any, i encabit dins la programació de les Festes de Maig del 2016, aquesta mateixa formació coral va transportar-nos fins el japó medieval i els mars d’Anglaterra, amb el concert Gilbert i Sullivan, entre l’opera i el musical; en un homenatge a dos clàssics de l’opereta i els musicals anglesos com són el Mikado i els Pirates de Penzance.

En aquest concert, el Cor de Projectes i la formació instrumental que els acompanyarà tornaran a retre homenatge de nou als clàssics, però en aquesta ocasió ho faran amb el de les músiques de cinema.

Read more

PFB – Dona suport a projectes culturals a Badalona

Dins de la seva política de Responsabilitat Social, PFB col·labora amb l’Orfeò Badaloní en el patrocini de diferents actes que es porten a terme durant l’any 2017

L’Orfeó Badaloní té una llarga trajectòria plenament vinculada a la ciutat de Badalona i actualment la seva oferta musical inclou tres cors d’adults, un cor jove, tres cors infantils i un taller d’iniciació musical. D’altra banda, l’entitat vetlla pel funcionament de 10 corals infantils a diferents escoles de la ciutat. La seva activitat es complementa amb un esvart dansaire, una escola de dansa tradicional, tres grups de teatre musical, dos grups de teatre amateur, un taller de jocs de falda per infants i diferents activitats de lleure.

L’Orfeó Badaloní ha buscat sempre establir sinèrgies amb el Conservatori Professional de Música de Badalona, l’Escola de Música Moderna de Badalona i amb totes les entitats musicals, culturals i socials de la ciutat.

Tota aquesta feina i el compromís social de l’Orfeó Badaloní són per a PFB un valor que cal donar suport.

Felicitats per la vostra molt bona feina.

cropped-capsalera-ob_web-1

 

 

PFB – Patrocinador de Plata en l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil

Gràcies a les donacions de l’Obra Social ”la Caixa”, dels empleats i de les empreses adherides de l’Aliança Empresarial, fins avui més d’1,5 milions d’infants han rebut la vacuna pentavalent

PFB_Plat_CAT

 

En quatre anys d’existència, l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil que lidera ”la Caixa” i que vol contribuir al quart Objectiu de Desenvolupament del Mil·lenni, que fa referència a la salut infantil (reduir la mortalitat en dos terços l’any 2015), ha obtingut una resposta positiva de més de 200 empreses de tot Espanya, la solidaritat de les quals ja ha permès recaptar més d’un milió d’euros.

UNICEF/ HQ01-0145/Giacomo Pirozzi

Read more

PFB – Compromís de servei i de ciutat

PFB Serveis Funeraris ha desenvolupat durant l’any 2016 el seu compromís de servei i de ciutat, involucrant-se en diversos projectes entre els quals cal destacar.

 

cropped-logo_home_processo_dijous_sant_badalona

Processó de Dijous Sant

Col·laboració en l’organització de la Processó de Dijous Sant de Badalona, coneguda també com la Processó del Silenci, que recórrer diferents carrers de Dalt la Vila.

Una processó que té l’origen l’any 1627 i que amb el pas dels segles es va anar dotant de diversos misteris.

Des de l’any 1987 la Processó tornà a sortir pels carrers de Dalt la Vila de forma regular, amb el mateix esperit i el mateix sentit que la van veure néixer i en un marc que intentava recordar l’ambient barroc original. Des d’aleshores, centenars de badalonins s’hi atansen per a participar-hi o per a contemplar-la.

La quietud i el respecte que s’aconsegueixen durant l’acte li han donat merescudament el sobrenom de “Processó del Silenci”.

(Microsoft PowerPoint - Dossier Promoci363 OB)

Col·laboració amb l’Orfeó Badaloní

Una plataforma cultural de Badalona que té un gran dinamisme i que organitza diferents activitats i actuacions que van des de la música, la seva activitat principal, fins a la dansa, el teatre i el lleure.

Amb més de 500 socis és una de les entitats culturals amb més renom de la ciutat de Badalona.

 

missa-difunts-2016

Missa difunts

Col·laboració juntament amb la Parròquia de Santa Maria de Badalona en la celebració de la Missa de difunts en memòria de les persones que ens han deixat en el decurs de l’any 2016. Una MISSA PRO DEFUNCTIS (de Joan Brudieu) interpretada per La Capella de Música de Badalona de l’Orfeó Badaloní, amb orgue a càrrec de Miquel Gonzàlez i dirigida per Albert Morcillo.

 

 

pfb-concert-gospel-petit

Concert de Nadal

Organització del concert gratuït de Gospel a càrrec del grup badaloní Gospel Sentits que es va celebrar al Círcol Catòlic de Badalona, amb una gran acollida de públic.

Altres col·laboracions:

Diada de Tots Sants:

Col·laboració amb els voluntaris i gestió de l’equipament públic durant tota la setmana de Tots Sants. A la resta de poblacions en las que PFB està present, també hem atès els cementiris.

Donatiu per a contribuir a la rehabilitació del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra

Biblioteca de Can Casacuberta

Col·laboració continuada per a la creació d’un fons bibliogràfic per ajuda a la superació del dol. Des de la signatura del conveni l’any 2013 s’han incorporat 150 títols. Uns 30 durant aquest darrer any 2016

Participació en la I Jornada Badalona Territori Socialment Responsable: Reptes de la Responsabilitat Social a l’empresa, organitzades per l’Ajuntament de Badalona.

Col·laboració a la Festa del Bosc organitzada per l’Ajuntament de Badalona

PFB l’empresa de serveis funeraris que més col·labora amb el Banc d’ulls

PFB segueix sent l’empresa de serveis funeraris que té una col·laboració continuada més intensa amb el Banc d’Ulls i tractament de la ceguesa.

Al llarg del 2016 s’han produït gairebé 200 donacions de còrnies mitjançant la col·laboració del nostre equip humà d’atenció al client i tanatopràxia.

S’ha consolidat la trajectòria iniciada l’any 2003, que a l’any 2007 ja ens va fer mereixedors de l’atorgament del diploma de col·laborador de mèrit del BUITC (Banc d’Ulls i Tractament de la Ceguesa).

 

logo-banco-ojos-oklogo-clinica-barraquer-ok